søndag 24. april 2011

ikke lenge til vi starter opp igjen

nå er det 6 dager til bryllup. å ja, 6 dager til mensen kan komme, men vi satser på at syklussen ligner mer på de to siste mnd, altså 32 - 35 dager å ikke 29, vil liksom ikke blø på min store dag.
når bare TR kommer tilbake nå så er det til på hormoner igjen. det skal bli kjempe spennende. er såå klar nå for at det skal klaffe snart. er dritt lei av å vente, men men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves er det ikke det de sier?

ville bare si det at når jeg er igang igjen med pergo å slikt så blir det npk litt mer liv her igjen:D

onsdag 13. april 2011

utolmodigheten kommer snikende

kjenner meg veeeldig utolmodig nå på å begynne å prøve igjen. er såå klar for en liten spire snart. drømmer om hva slags bilder jeg vil ta av sønnen/dattera vår når hun er helt fersk liksom.. men før det bør jeg jo fakltisk bli gravid.
jeg lengter såå etter en baby.
håper det at jeg skal ha mensen igjen rett etter brylluppet å kan ta begynne på pergo igjen betyr lykke å at hvetebrødsdagene kan bli fine å det kan feste seg en liten spire.

fredag 1. april 2011

tr oversikt

Om 29 dager skal jeg gifte meg å jeg fikk mensen idag.
dvs at jeg er på cd 1 idag.
mine syklusser varierer veldig så jeg er så itvil ang 30 april å bryllup. det er 29 dager til. å jeg har ikke lyst å blø den dagen asså..

denne syklussen var det 35 dager fra mens til mens

altså dette er da mnd 1 sier vi. forige mnd blir mnd 2 osv. så skal jeg skrive opp lengden på syklussene mine.

mnd 1 - 35 dager
mnd 2 - 32 dager
mnd 3 - 35 dager
mnd 4 - 30 dager
mnd 5 - 29 dager
mnd 6 - 30 dager

det er jo et halvt år tilbake i tid jo.
mnd 6, 5 og 4 da gikk jeg på pergo å da er mensen ganske stabil, mnd 3 var å på pergo når vi var til danmark, da var eggene ikke helt modne på tiden å syklussen ble litt forskjøvet pga det.
mnd 2 og nå 1 er uten medisiner, uten noe homron behandling osv. det samme skal jeg jo nå denne mnd.
tror dere da at sjansene for å få mensen igjen om 29 dager er så stor? vil helst ikke klusse med p piller osv. å primolutt må tas 3 dager før ventet mens liksom.. å det er jo piller, hormoner osv, vil helst unngå det den store dagen.
hmm.. dilemma.. men er jo kun en gang på 6 mnd at mensen har kommet på dag 29 som det da blir det 30 april.
så satser på at det går fint jeg, eller??