fredag 3. februar 2012

helfo

Ble tipset av ei vennine om at helfo betaler tilbake endel.
men jeg å papirer.. hjeeelp..
måtte skrive ut en kjøregodtgjørelse fra helfo sine sider, fylle den ut å sende den inn, så får en igjen reise penger. sende inn kopi av bom regninger osv.
er jo kjempe greit at en får igjen slike ting. men.. hjelpes.. meg å papirer.. får søke hjelp hos noen av mine kjære.. så finner en nok ut av noe:D

onsdag 1. februar 2012

priviligert

på en merkelig måte, så føler jeg meg litt priviligert idag. selv om jeg er skikkelig trist å lei meg, så har jeg så mange rundt meg som støtter å blir skuffa sammen med meg. har fått sms, tlf, og brev på face idag av folk som føler meg oss, og er skuffet med oss.
tenk så heldig jeg er som har verdens beste mann som gir meg verdens beste klem når testen ble negativ å som holdt rundt meg å slikt.
å tenk så gode venner og familie jeg har, å Mamman min Aslaug, og Svigermor Tove, å Helle, og Renate, og Lisa og +++..
er så utrolig mange gode folk som stiller opp å støtter..

så jeg vet å kjenner at det går nok fort over fra skuffelse til kamp igjen. vi gir ikke opp.
en dag skal det være verdens beste og fineste baby i magen min.
å en dag skal vi virkelig få vår fantastiske baby.
det ble ikke i oktober, men.. en dag..

å den dagen jeg får to blå, da vet jeg at alle mine gode venner, familie og nettvenner kommer til å glede seg med oss, dele gledene å latteren:D

så må si, i denne mørke stunden, så ser jeg virkelig lyset i enden av tunellen, fordi min beste mann, mine venner og vår familie står å lyser vei:D

takk alle sammen:D

håper over for denne gang


alt håpe er ute for denne mnd, for nå kom duste tanta.. ååå.. livet er så uretferdig. men men, må bare få lov å være deppa å trist litt nå. men kjenner meg selv nå etter mange år med skuffelse, jeg kommer meg opp igjen, å blir klar for en ny runde.. men akkurat idag er jeg trist.

dommedag

sto opp kl 09.00 hørte at mannen kom hjem fra jobb. gikk ned på do, fant frem kopp å test å tisset litt. stappet testen i koppen å ventet.. Mannen sto i dusjen å ventet med meg.
ventet å ventet, å ventet å ventet..
pleier som regel å skjelve no sykt når jeg venter. men ikke idag. var helt rolig å bare ventet..
å så kunne jeg se på den.. å... den var negativ..
ikke gravid nei.. forsvant litt ut av kroppen å ble helt tom.
gikk opp å la meg igjen, ringte Porsgrunn å jeg skal ringe de når mensen kommer så de får meg inni systemet på rett dag. men så må jeg ha en mnd pause der kroppen nullstiller seg igjen før jeg kan begynne ny runde hormoner.
dette blir vår siste inseminerings runde. går det ikke etter nestegang så blir det prøverør.
mannen holdt rundt meg å sa at han synes jeg tok det så bra idag. å kanskje jeg gjør det? er merkelig hva man skal bli vant til..
eller jeg føler meg helt tom, helt fjern. så kanskje jeg klyper meg til håpet at mensen ikke har kommet enda.
er så lei av negative tester..
ååå..