mandag 19. januar 2015

ser det er en sund siden jeg skrev noe

ja, en stund siden jeg skrev noe her.
vi aventer  litt til med prøverør. for vi er i kontakt med priuvat fosterhjemstjeneste.
vi kontaktet de da vi ble anbefalt å gjøre det av mor til en kammerat som er fostermor via de. de kom her i desember. vi la alle kort på bordet ang det at vi begynte komunalt på pridekurs men at de avslo oss, sa alle grunnene osv.. Men de ble ikke skremt vekk av den grunn. de mener at tidligere depresjoner, osv alle slike ting bare kan være styrker i forhold til et fosterbarn. det som er viktig er at det er ferdig bearbeidet. å det er det de skal finne ut med det de kaller dybde intervjuer. de graver å graver i alt. de sa det at til slutt så kjenner de oss bedre en vi kjenner hverandre. så dette blir jo spennende.
å idag kommer de altså tilbake. de var jo her før jul. å de ble ikke skremt av at vi hadde blitt avslått av den kommunale. så nå er det besøk nr to fra de private. det er første gang med disse dybde intervjuene å jeg er så spent. nervøs å spent. blir en 2 - 4 besøk til etter dette. med mer dybde intervju graving. hehe. så blir spennende å se om de godkjenner oss. jeg er iallefall mega spent...
så nå er det her vi skal ha fokuset. så ser vi, om vi blir godkjent eller ikke. å etter det blir det muligens siste utaket med prøverør før vi da eventuelt tar til oss et fosterbarn.. mulig 2015 er vårt år..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar