onsdag 15. desember 2010

hmmm

er litt siden jeg var innom her nå. var jo å så etter egg i mnd skiftet. å det var ingen egg der. så har bestemt meg for å ha pille pause nå i desember for venter mens den 18.. tviler på den kommer da siden det ikke var egg. men.. skal nemlig til med dobbel kur neste gang å da blir jegf så hormonella troll at jeg vil ikke være slik i jula.
men har et spørsmål eller to.
går det ann at egg gjemmer seg så de ikke synes på UL? tror jo ikke det. men han så ingen egg. eller så et lite ett.. men det kom ikke til å gå videre siden det var så lite.
men ca rundt da jeg skulle fått el om jeg hadde egg fikk jeg kraftige el smerter.- så ille at jeg ikke klarte å reise meg fra sittende stilling uten hjelp. å det verket i godt over en dag. til å fra i styrke da. hvorfor får jeg fantom egg løsningssmerter liksom? det er teit det.
å i natt, har jeg nesten ikke sove pga det har presset å verket sykt i puppene. spesielt høyre.. sånn som jeg får litt før tr når det er egg. men får jo aldri el smerter eller rare pupper når det ikke er egg der. så..
kan dere forklare meg dette??
kan jo håpe på at det er et julemirakel.. men tviler liksom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar