torsdag 19. mai 2011

kjerringråd for å bli gravid

Det finnes mange kjerringråd som skal få fart på fruktbarheten. De fleste må nok tas med en klype salt, men det er helt ufarlig å prøve.

Instant Love
Mitt navn er Helmer. Har du ikke hørt om meg enda? Sjekk ut på
instantlove.no

De fleste nordmenn har fornuftige oppfatninger om hvordan man skal unngå å bli gravid.

Les også: Prevensjon fra A til Å

Spør du derimot noen om tips til hvordan man skal lykkes med befruktningen, risikerer du å få servert en rekke absurde kjerringråd fra mennesker som ellers virker høyst oppegående og moderne.

Her får du noen av de vanligste, rareste og ikke minst sprøeste mytene.

* Lån en baby. «Jeg fikk holde babyen og kose med henne så mye jeg ville og varme følelser for den lille bare veltet over meg. Ved neste eggløsning ble jeg jammen gravid. Jeg tror at det hadde med babyen å gjøre», skriver Hanne på kjerringrådforumet til BarniMagen.com.

* Slimløsende hostesaft. En annen mamma på samme forum skriver at slimløsende hostesaft har hjulpet henne til å bli mor til to. «Jeg kjøpte meg ei lita flaske hostesaft og drakk noen dager før eggløsning - og vips der skjedde det: - endelig gravid. Hittil har jeg fått to velskapte barn ved hjelp av dette knepet og et nytt er på vei.» Tanken er at hostesaften skal tynne ut slimet i skjeden, på samme måte som den gjør med slimet i lungene, og dermed gjøre det lettere for sædcellene å svømme.

Les mer om det å bli gravid: Samleiestillinger som øker sjansen for å bli gravid

Les også:
Gravidbilder
Lilyjets

* Stå på hodet. Hvis kvinnen står på hodet etter sex, skal det visstnok øke sjansen for å bli gravid. Det skal også hjelpe å å ligge på ryggen og «sykle» i luften med bena.

Å ligge rolig en stund etter sex er sikkert ikke dumt, fordi spermen da holdes inne i kvinnen. Det er derimot ikke noen grunn til at det å stå på hodet skal være ekstra gunstig.

* Sex i skapet. Andre anbefaler den vel så atletiske teknikken å ha sex stående. Helst i et skap. Ved fullmåne. (!)

Les også: Sånn avslører du barnets kjønn

* La hybelkaninene blomstre. Atter andre mener at du ikke skal feie under senga om du forsøker å bli gravid. Og siden sex på dagtid, med vinduene åpne, sies å negativ innvirkning på befruktningsevnen, bør par som vil bli gravide vurdere noe mer diskresjon.

* Rosmarin i hagen. Og når dere først er i gang, kan dere også plante en rosmarinbusk i hagen, gi sølvtøy i gave, ha en kvist misteltein i huset og klappe magen til en gravid kvinne. (Det kan være lurt å spørre henne først.) Alt dette skal visstnok hjelpe!

Blodig biff=jente

Det er også mange kjerringråd som skal påvirke hvilket kjønn det etterlengtede barnet skal ha.

Les også:
Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
SMITTET: Frykter du at partneren din har en kjønnssykdom? Les alt om symptomer her.=

* Misjonærsex. Drømmer du om en liten jente, skal dere rett og slett bare ha sex i misjonærstillingen med «grunn» penetrering, helst på kvelden ved fullmåne. Så må dere passe på at hun får orgasme før han. Og ikke minst: beholde roen og likevekten, det sies at det skal øke sjansene for å unnfange en jente.

Grunnen til alt dette maset om fullmånen, er at den visstnok skal ha innvirkning på både graviditet, fødsler og menstruasjoner. En menstruasjonssyklus er dessuten omtrent like lang som en månefase.

Det er ikke sikkert det bare er tull at misjonærstillingen er gunstig for befruktningen, siden sæden da når lengst mulig inn og nærmest livmorhalsen.

Les også: Åtte tips til deg som vil bli gravid

* La hodet peke mot nord. Om du derimot har mest lyst på en gutt, skal kvinnen først varme opp mannens testikler (varsomt, antageligvis), før dere har samleie i doggy-stillingen. Kvinnens hode skal peke mot nord (!) og mannen må få orgasme først. Etterpå skal kvinnen ligge på ryggen og sove på mannens venstre side.

* Biffsulten. Hvis man spiser blodig biff, skal det bli jente.

* Saltsulten. Salt snacks som saltkjeks, sylteagurker og ferdigmat skal gi deg en gutt, mens fisk, grønnsaker og sjokolade vil skaffe deg en jente.

Så hva gjør du?

Siden stress ikke er særlig bra for fruktbarheten, bør du kanskje ikke bruke all din tid på å plante busker og klappe gravidmager. I stedet bør du skaffe deg oversikt over når du har eggløsning, spise sunt, ta vitaminene dine og ha det gøy i senga.

Kilde: iVillage.com, BarniMagen.com

1 kommentar:

  1. Hei, jeg heter Camilla Mary, jeg er fra Oslo, men jeg bor i Waterton Lakes National Park Canada med min mann. Ordene kan ikke forklare hvor opphisset jeg er for restaureringen av mitt ødelagte ekteskap, og nå er mannen min helt tilbake etter å ha forlatt meg og barna våre til en annen kvinne. Vi har vært gift i siven år, og i løpet av ekteskapet har vi hatt en rekke kamper som fortsatte til slutt, forlot han med barna våre og flyttet til Melbourne for å være sammen med en annen kvinne. Blokkert alle former for kontakt, noe som gjør kommunikasjonen ugyldig. Jeg følte at livet mitt var over, og mine barn trodde de aldri ville se faren sin igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for mine barn, men jeg kunne ikke kontrollere smerter som plaget mitt hjerte, jeg ble fortært av tristhet og smerte fordi jeg virkelig elsket ham. Hver dag og natt tenker jeg på ham, og jeg vil alltid like ham å komme tilbake med meg, jeg ble bokstavelig talt gå gal og trengte en guddommelig inngrep, så jeg fortalte hvert av mine problemer til en venn av meg som en gang hadde lignende utfordringer. Hun henviste meg til en veldig kraftig mann som heter DoctorIgbinovia. Hun sa at han var den eneste grunnen til den glede hun hadde på denne dagen. Drigbinovia kan bidra til å reparere ødelagte relasjoner hun sa det var jeg måtte sette ham på prøve. Jeg kontaktet ham på hans Email adders doctorigbinovia93@gmail.com og han ga meg instruksjoner om hva jeg skal gjøre og det gjorde jeg da gjorde han en kjærlighetsspell for meg. Til min største overraskelse, etter tre uker, ringte mannen min og fortalte meg at han savnet oss så mye som barna, jeg var så overrasket, mitt hjerte var fylt av glede og spenning, og jeg begynte å skygge tårene mine. Han unnskyldte seg for sin feil og unnskyldte seg for smerten han forårsaket for meg og barna. Slik kom han tilbake til oss med stor kjærlighet og glede, og fra den dagen var ekteskapet nå sterkere enn før. Takket være Drigbinovia er han veldig kraftig, så jeg bestemte meg for å dele historien min for de kvinners og menns skyld hvem opplevde hva som skjedde. Jeg vil at du skal vite at det er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sann og kraftig spellcaster som ba om å leve lenge for å hjelpe kvinner og barn i sin tid med smerte. Og det har også staver for helbredelse av kreft, kreft osv. GOD LUK,

    SvarSlett