tirsdag 3. april 2012

over å ut denne mnd

igår, mandag var en emosjonell dag. så jeg valgte å bruke den påmeg selv å ikke blogge.
jeg var hos ei god venninde i Mansal fra søndag til mandag. vi gikk tur på eia og koste oss på mandag. kom tilbake fra tur å håpet steg, fortsatt ingen tegn til mensen. åå bare hold deg unna i hele dag. så skal jeg teste på tirsdag. puppene har vært skikkelig ømme de siste dagene,. jeg våknet vist jeg la meg på magen i søvne pga vonde pupper så håpet var stort. et par timer seinere, var jeg på do igjen, å da var det blod.. nei nei nei.. jeg gråt å ble helt tom. men så etter 1 time var alt tegn til blod borte igjen.. ??? hmm, kunne det være noe likevel?
jeg dra fra Mandal i 23 - 23.30 tiden. å da bare plutselig kom tårene. jeg kjørte, men det var litt skummelt. for jeg kjørte fort, og gråt. så tilslutt måtte jeg stoppe litt.
jeg har fått en fæl å skremmende tanke, hva om vi aldri får barn? hva om prøverør heller ikke funker for oss? .. tror ikke vi får adoptere pga jeg sliter med så mye med kroppen. å de som skal adoptere må være friske. så denne tanken har ikke vært hos meg før idag. før har jeg alltid tenk, joda vi får det til, en dag er det vår tur. men nå tenkte jeg, hva om det ikke går. å den tanken var forferdelig skummel. så får prøve å slå den bort igjen.
når jeg kom meg igjen kjørte jeg videre. men tårene kom tilbake. så jeg stoppet innom Søgne. har ei veldig god vennine der som jeg vet er våken på den tiden.
stoppet innom der å hun ble kjempe gla for å se meg. hun hadde å en krappy dag. så da satt jeg der i flere timer å ting ble litt bedre.
gikk fra henne i 4 tiden på natta. men var ikke helt klar for å hjem til tomt hus å sove. så jeg svinget innom min mann på jobb på veien hjem. fikk et kyss å en good klem. det hjalp veldig.
sov lenge å har egentlig akkurat spist frokost nå, å klokka er 14.
Mensen er skikkelig igang med smerter å alt nå. så jeg gadd ikke teste idag morges.
ringte Porsgrunn, for det har jeg jo fått beskjed om å gjøre for å høre videre plan.
men de hadde stengt i påska. åpner igjen 10 april.
så da får jeg ikke vite hva som skjer.
men er jo 99% sikker på at jeg hadde fått beskjed om å ha pause mnd å ringe igjen når neste mens kommer.
så nå blir det krakow tur, burdagen min å 1 års bryllupsdag nå i april.
å så får vi starte opp igjen i mai.
da blir det nok prøverør neste gang.
så nå skal jeg ha en pause mnd da. å den skal nok bli fylt med endel spennende. skal nok å ta en fest eller to. å prøve å fokusere igjen på vekt nedgang å trening. selv om det akkurat idag virker helt fjernt å vanskelig. så håper jeg å finne motivasjonen igjen.
dette ble kanskje et langt innlegg. men sånn ble det nå bare.
ha en fin dag

4 kommentarer:

  1. GLAd på dine vegne at du har en grei mann og så gode venninner!! DEre får nok en liten en gang,det er jeg sikker på,og heldig er den,som får en mamma og pappa som har jobba så hardt og lenge! hun el han kommer til å føle seg ekstra ønsket og elsket...eleni

    SvarSlett
  2. Trist. Hadde tro på at det klaffet denne gangen. Ikke gi opp, heier på dere. Gode klemmer til dere begge fra Randi

    SvarSlett
  3. Huff - kjenner følelsen. Jeg skulle selv gjennom en inseminasjon i mars/april og da falt undersøkelsen på påskeuken og de hadde stengt. Jeg gledet meg sånn at ja, jeg felte noen tårer da jeg skjønte at denne måneden også gikk i vasken. Gleden ble derfor større enn størst da jeg fikk beskjed om at vi går rett på icsi nå denne perioden. Så - kanskje det var meningen at det skulle være stengt i påsken??

    SvarSlett