onsdag 11. april 2012

PRATET MED PORSRGRUNN

Da har jeg fått pratet med de i Porsgrunn.
nå venter jeg mensen i begynnelsen av mai. skal da ringe inn til Porsgrunn igjen. så skal de sende resept på medesiner å så begynner jeg med de på dag 20.
så blir det vist nesespray en stund, så no sprøyter å div ultralyder, å så blir det uthenting av forhåpentligvis mange fine egg. å så to dager etter blir det insettigj igjen av forhåpentligvis gullegget. det blir spesielt da. å faktisk på en måte dra til Porsgrunn, å dra hjem igjen gravid. for er jo faktisk gravid når man drar hjem etter insett, for det er et embryo som blir satt inn..
så nå får vi virkelig håpe håpe..

3 kommentarer:

 1. Har vært gjennom samme regime som du nå skal gjennom. Dere går en spennende tid i møte! Håper du får mange flotte egg, og at det blir innsett av ett gullegg eller to. ;)

  Er det synarela du skal gå på? I såfall har jeg en spray som er ubrukt som du kan få kjøpe til redusert pris. :) Bare ta kontakt per mail, så tar vi det derfra.

  SvarSlett
 2. Hei,

  Jeg sitter selv å venter på mens.. den kommer i morgen eller torsdag, tenker jeg. Så er det dag 20. på nesespray, så sprøyter og så egguthenting. Utrolig spennende tid vi har fremfor oss. Jeg gleder meg sånn at jeg bobler innvendig. Det gjør meg så lykkelig å vite at kanskje kanskje kanskje er jeg gravid før siste uka i juni... iiiiiik. Tenk det da!!

  Så morsomt at vi gjør det samtidig da.. Vi tilhører SKien sykehus vi da.

  Lykke til !

  SvarSlett
 3. skien? har de det å? hvorfor er vi da i Porsgrunn tro? får papirer fra skien av å til da. hehe.
  har alt hentet medesinene tuppen og lillemor, men takk for tilbudet.
  spennende anonym. kjenner selv jeg er mega nervøs å drit spent å gleder meg masse. alt på en gang. gruer meg til hormonene da. for har tatt menopur sprøyter før, men da en pulver en veske å til å med da ble jeg hormon troll. å nå skal jeg ta 3 pulver en veske.. hjeeelp.. pluss nesespray.. huff.. hehe
  men det er verdt det om det kommer en baby eller to:D

  SvarSlett