søndag 12. april 2015

er det mulig

Fredag 3 april fikk jeg ganske vondt i hode. tok en tidlig kveld. natt til lørdag våknet jeg av sinnsyke smerter i hode, 39 i feber å bare alt var galt.
jeg lå hele lørdagen, å søndagen kl 14 ca kastet jeg inn håndkle å fikk mannen til å kjøre meg til legevakta. Pga jeg var små nervøs pga kkatten oppførte seg så rart. lå med meg hele tiden. nektet å gå andre plasser osv.
kom på legevakta 14.30, ble sent til sykehuset. kom inn der 15.30.. masse prøver osv.
ca 23.00 fant de ut av det. 99 celler i spinalveska.. jeg har hjernehinnebetennelse. ikke smittsom type. fikk bøst mye antibiotika i venefloner.
var innlagt frem til tirsdag. kom hjem i 17 tiden tirsdag kveld. var på legevakta igjen fredag pga mye smerter å oppkast. men kunne bare dra hjem. men måtte være nøye med å ta kontakt igjen vist jeg ble verre. jeg er heldigvis bedre nå. men er enda syk da. men ikke farlig å ikke smittsom. Men så over det typisk min flaks. etter å ha utsatt med nesespray i 3 ekstra uker.. så ble hele forsøket avblåst nå pga all atibiotika og slikt. så nå sitter jeg her med mensen, all medeinsinering siden 22 feb er bortkasta. nå må jeg vente enda en mnd til neste mens å så er det på an igjen med medesiner i 1,5 mnd ca.. skal se at med min flaks nå så krasjer det med juli å sommerferie..
jeg er så lei av dette.. avbrytte forsøk, krasj med andre ting.. å så bli så syk..
er det meningen at vi skal få barn? begynner jo å lure noen ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar