mandag 13. april 2015

O... M... G

Nå vil jeg ha hund er mine første tanker.. jeg vil gi opp, jeg er lei, tårene triller, jeg vil ringe Espem, mamma, svigermor, bestiss Renate, jeg vil hyle skrike å bli sint..
Jeg føler meg tom, skuffa å lei.. Jeg er redd.. hvorfor møter vi så mye motgang.. det skal være en glede det å prøve å få baby. det å tenke på å skulle bli en familie, det skal være spennende å koselig å fantastisk..
Vi  har hatt lang pause nå å jeg har jobbet med å bli klar for tredje å siste runde med utak.. Å 22 FEBRUAR begynte jeg med nesespray.. utsettelse 3 uker pga det ville krasje med påske.. å så ble jeg syk.. hjernehinnebetennelse..
avbrytt forsøk..
ringe de når jeg får mensen.. den kom igår.. jeg sendte mail idag..
å spurte.. fordi mine tanker begynte å løpe..
begynne med medesiner når neste mens ca 12 mai kommer.. så skal jeg jo ha en ny blødning før sprøytestart,, da ca 12 juni.. så jeg spørr i mailen til Porgsurnn, nesten litt på tull.. vil det da kraæsje med sommerferien dems.. de har stengt hele juli.. å det vil det faktisk..
å pha at jeg ikke på nytt skal stå på nesespray så sykt lenge som sist.. så skal jeg da ikke begynne på nesespray før mensen i juli.. å da blir det sprøytestart med mesnen i aug.. å da utak ca i uke 36 - 37 som er ca september.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
så... hvorfor er det sli, blir jeg straffet for ett eller anna?
hvorfor får jeg så mye motgang.. hadde jeg ikke fått hjernehinnebetennelsen hadde jeg nåp vært ruger.. eggene hadde vært hentet ut å satt inn.. å jeg hadde gått å lurt på om jeg ble gravid.. men neida.. nå skjer ikke det før 5 mnd til!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nesten et halvt år drem i tid..
åååå.. hvorfor.........

3 kommentarer:

 1. Å kjære deg...
  Føler virkelig med dere på alle nivå. Vet det ikke er noen trøst å si at det ordner seg tilslutt. Det rører meg langt inn i hjertet at dere møter så mye motgang. Jeg kjenner dere ikke, men etter å ha følgt bloggen din over tid, unner jeg dere virkelig alt!!! Om du skulle trenge noen å lufte tanker og sinne til, så hyl ut :)
  Tenker på dere!

  SvarSlett
 2. tusen takk for det. Hvem du en er. siden du bare heter Anonym :d men koselig at du har fulgt bloggen min.

  SvarSlett
 3. Hei Torunn.
  Har selv vert igjennom et ivf forsøk, men i motsetning til deg ville ikke kk I Bergen gi oss mer enn et forsøk. De stimulerte meg med det de hadde av hormoner (1uke ekstra for å vere sikker) men kroppen min produserer desverre ingen egg! Ingen egg, ingen baby! Det har vert tunge stunder, og jeg har grått meg til søvn mer enn en gang! Følte ikke at vi var klare til å gi opp, så vi tok kontakt med en klinikk i Riga. De ville hjelpe, og etter to forsøk med eggdonasjon er jeg nå (etter 7 år med prøving) gravid i uke 6. Fortsatt veldig tidlig, så vi tørr ikke håpe for mye!
  Men det jeg vil fram til er at jeg kjenner frustrasjonen din, og den følelsen av å stadig møte nederlag og motgang. Men la deg ikke knekke av mismotet, det er utrolig mange damer rundt om i Norges land som sliter med å bli gravid og som kjenner på de samme følelsene som deg. Tross alt ligger muligheten der, og det beste du kan gjøre for en framtidig spire er å ta livet med ro og ikke stresse deg selv med negative tanker. Håper virkelig det ordner seg for dere, og at deres største ønske går i oppfyllelse!
  Mvh en som egentlig hadde gitt opp!

  SvarSlett