mandag 21. september 2015

leeenge siden sist

Nå er det lenge siden sist ja.
har skjedd litt her. vi har kost oss i Tyrkia i en uke jeg å mannen. vi har hatt en flott å travel sommer. å nå går vi høsten i møte.  legger ved noen bilder fra Tyrkia turen. vi koste oss så masse. Første skikeklige tur på meg å Espen alene bare oss to. det var fantastisk.jeg har jobbet endel med mine egne tanker om mår jeg er klar for tredje å siste utak av egg. jeg som er så redd for å bruke opp ting. siste forsøk er skremmende ord.
men nå er jeg her.. jeg holder på  å prøve å ned litt i vekt. skal ned litt. å så  tenker jeg at jeg ringer Porsgrunn med Nov mensen å hører hva de har å si å hvor lang ventelitene er. kanskje ikke gå på hormoner midt i jula. eller kanskje det bare er det jeg skal. Må se.
men nå er jeg iallefall der at jeg vil bli ferdig. jeg orker ikke leve flere år på vent. 10 år med prøving er liksom 10 år på vent det. det er åpr etter år der vi ikke helt kan planlegge hva vi ønsker, for vi lurer hele tiden på om vi er to eller blir flere.
så nå er det slitten. nå skal siste forsøket brukes å så får vi se. får jeg mange egg på frys så har vi jo flere innsett å se fremmover på. men i første omgang så er det utaket som må gjøres. å innsett..
Håper jo selvfølgelig til den siste slutt at jeg får bli mamma, at Espen får bli pappa. at vi får bli foreldre. jeg håper å ønsker. men igjen. jeg kan ikke gå rundt slik i 10 nye år.
så nå er det snart slutt.. å da får vi se hva resultatet blir. blir det baby, eller blir det ikke?
vist ikke det lykkes denne siste gangen heller ås kommer det til å være forferdelig tungt. heldigvis har jeg gode venner og familie som kommer til å være der for oss å støtte oss å trøste oss. å vi har mange barn rundt oss heldigvis som vi kan låne.
jeg håper jo virkelig at vi får oppleve det selv. men vist ikke, så kan vi iallefall legge det bort å slutte å leve på vent. vi kan planlegge hva videre. vi kan kanskje reise mer, få oss hund, kjøre MC bare vi to, dra på turer med venner. pusse opp. vi kan iallefall legge planer en stund fremmover. de siste 10 årene har det liksom vært litt sånn.. vil dere være med på det eller det neste år..
hmm.. ja hadde vært gøy.. men vi vet jo ikke om jeg er gravid eller har fått baby innen da. så er desverre vanskelig å svare på.. å slik orker jeg ikke ha det i 10 år til. det er derfor jeg nå sier at etter siste utaket nå. så ser vi hvor mange egg det blir. når de da er tomme. så er det slutt. .
for en dag må vi å kunne begynne å leve i nuet å ikke hele tiden måtte vente å se..
Jeg elsker mannen min. å vi har det knall sammen. tror vi kunne fått det fantastisk som en familie med barn i hus. men er ikke det meningen så vet jeg at vi kommer til å ha det flott sammen bare vi to å. for vi er sterke sammen.


 
Da skal jeg prøve å komme igang igjen med bloggingen. Men ja. det har ikke vært noe aktivitet her siden mai, har tenkt å grubla. vurdert å gi oss. tenkt å drite i siste forsøk osv. Men funnet ut at nei, må ha sioste forsøket å.
Kan ikke gi opp før det er prøvd. da hadde jeg nok alltid gått å lurt.. Men nå skal jeg ned litt  mer i vekt. er 5.6 kg på vei nå så det går nedover. håper det holder seg der da.
å så er jeg klar for siste runda. eller så klar jeg kan få blitt da jeg blir så hormonell..
bare husk Espen, at du elsker meg uansett :D hehe. selv om jeg skriker til deg, kjefter på deg, gråter, ler eller er sint. jeg er egentlig meg selv. Er ikke no klar for de hormonene kjenner jeg. Men en siste gang skal gå fint.
spent på hva de sier når jeg ringer med okt eller nov mensen. må se ann vekta før jeg bestemmer meg for det :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar