onsdag 30. september 2015

et hverdags innlegg

selv om ikke det skjer noe på prøverørs fronten så kan jeg jo skrive litt her fant jeg ut. :D
Prøverør må vi vente litt på. ikke for lenge, men litt. jeg vil prøve å ned litt i vekt. men det må skje på en sunn og grei måte. å da må det  ta litt tid.  men jeg satser på å ringe de med nov mensen eller noe..
I helga var jeg hos ei vennine å vi rydde boden. tømte alt utover i stua, sorterer osv. hun tar nå for seg et å et rom i leiligheten. fy søren for en jobb. men du så bra det blir. det innspirerer til å få tatt min bod å. En av de 10 jeg har. hehe. er en rote bod som må ryddes  i.
å så har jeg så lystr å få begynt på ytterganga.
men da må vi jo få hjem de vegg platene som skal brukes inni skyveskapet. vi må rive ned skyveskapet å få lister rundt døra inn mot resten av huset.
må å kjøpe malling. kan ikke klare alt alene, det jeg trenger hjelp til tror jeg er skyveskapet. det å rive det å sette opp vegg plater. å få lister rundt døra. male å rydde osv kan jeg gjøre selv. å største klø meg i hode prosjekt.. hvordan i alle dager måler man gulvet? skal jo kjøpe sånn som vi har på gulvet i bua med vogna.. men gulvet der ute er jo ikke akkurat firkantet.. hehe. Må nesten få pusset opp den ganga snart før det blir for kaldt osv.
så jeg vil jo helst begynne igår. Ganga som dere ser er jo ikke vakker. den vil nå når jeg pusser  opp få et grått gulv belegg, enten som ser ut som fliser eller skifer stein. Veggene blir lyse grå. trappa hvit med mørke grå trappe tepper i, å dører å karmer blir hvite. Gleder meg kan du si :D
men men. får håpe det kan bli snart iallefall :D
var jo så deilig når vi fikk pusset opp stuene å kjøkken ganga. Så nå er jeg klar for yytterganga ja.

nå vurerer  jeg å sette på høy musikk å rydde litt på datarommet, å kanskje badet, ytterganga osv. Men å som jeg har lyst på selskap. men men.
ikveld blir det dans  igjen. det gleder  jeg meg til.
så, da var det faktisk et hverdags innlegg i bloggen.
hva synes du om det? ok, eller skal jeg forholde meg til kun prøverørs greiene i denne bloggen?
kommenter gjerne å si din mening.

1 kommentar: