onsdag 4. november 2015

blir lenge mellom vær gang

Men nå kan jeg skrive litt igjen. jeg sendte akkurat en mail til Porsgrunn.

den lyder slik:
heisann. jeg har slitt endel med tanken på at det er siste utak vi skal igang med  nestegang å mnd flyr å jeg bare skyver det forran meg. jeg vil jo prøve igjen. men det er skummelt å bruke det opp.
men nå har jeg tenkt, det er jo litt ventetid hos dere å sikkert nå. så jeg lurte på om det er mulig å sette meg opp slik at jeg ringer dere når jeg får mensen i jannuar. å så tar vi det derifra? nytt år, nye muligheter.. å så kan jeg "slappe av" ut året.
jobber å med vekta.. men den er ikke mye  snill med meg. så vil prøve å ned mest mulig. fordi jeg har hørt det kan hjelpe. jeg skal å sjekke meg for gluten allegi osv nå snart. å slike ting vil jeg ha i orden før vi hiver oss rundt å bruker siste forsøket.
men er det mulig å sette meg opp til at jeg ringer med jannuar mensen? eller er det lenger ventetid nå kanskje?
mvh
Torunn

så da er det jo bare å avente svar fra de å se  om vi er igang igjen på nyåret. må liksom bare få kastet oss rundt å kommet igang. jeg kommer ALDRI til å bli klar til å bruke siste forsøket. til å bli  hormonell igjen å ta nesesprayer og sprøyter osv. men det må jo gjøres. jeg drømmer jo om denne lille bylten som skal vokse seg stor i magen. som meg å espen skal elske mer en noe anna å ta vare på. oppdra å rett å slett nyte.
jeg har jo en drøm om dette vær dag. når jeg ser andres barn, får en klem, ser en tåre, hører latter.. det er disse tingene jeg savner.
Det å kanskje aldri skulle arangere en dåp, konfirmasjon, bryllup eller slikt for egne barn. det å aldri skulle feire barneburadager med alle i klassen, hjelpe med lekser, råde, veilede.. bli gammel uten barn og barnebarn..
det er disse tingene jeg er mest redd for å aldri på oppleve.
på søndag, for 3 dager siden var det 10 år siden vi flyttet inn i huset vårt.

her er face statusen jeg skriv den dagen:
Rart hvordan tiden flyr. Å livet utvikler seg anderledes en man først selv hadde sett for seg. Idag er det 10 år siden vi flyttet inn i huset vårt. 10 år siden vi sluttet med prevansjon å hadde planer om å bli unge foreldre å fylle dette nye store huset med små barne føtter. Nå er det 10 år siden. Vi er enda bare oss 2 å pusa vår. Men vi er gift, vi har det utrolig bra sammen. Livet er godt. Elsker deg å livet vi har sammen Espen.

jeg er på en god plass sånn psykisk på den biten at jeg føler meg mer klar nå en før på at vi kanskje forblir barneløse. men da må jeg ta vare på å være der for de barna jeg er tante til. å venners barn osv. jeg elsker mine tantebarn. å jeg er så heldig som får være tante til de.
drømmen er jo at vi skal kunne ha et knall forhold hellt til jeg er gammel å grå. å grand tante osv. det er min måte å  bli bestemor på eventuelt :D
jeg er mer  rolig på at det kommer til å bli et fint  liv uansett.
jeg elsker  min mann. vi har det bra. Satser på at vi får oss en hund om det ikke blir barn.
å da blir det jo opp på natta å ut med den valpen. så den biten vil jeg jo få oppleve :D

sånn.. hehe.. nå har dere fått lest litt mer av mine tanker..
Nå ser jeg frem til kl 15.. da skal jeg hente elste  niesa på videregående skole. vi skal være sammen idag å jeg gleder meg masse.. elsker kvalitets tid med  mine tantebarn :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar