mandag 4. januar 2016

et sunnere år. 4 jannuar til 13 april er målet i første omgang

jeg håper jeg klarer å få til et sunnere år i 2016 en 2015 var. jeg vil ned i vekt. altså jeg vil jo opp i magemål. hehe. håper jo denne runda fører med seg et barn. men jeg vil bevege meg å spise sundt likevel. trimme å greier.
Jeg er blitt utfordret av noen til 100 dagers utfordring. altså være aktiv hver dag i 100 dager, målet setter man seg selv. så det er ikke noe som sier at man må trimme i 60 min pr dag osv.
mitt mål er nok i følge noen latterlig lite. men med min kropp å dens utfordringer kan jeg ikke måtte gjøre for mye. alt over målet er jo en bonus å et stort pluss da.
Men målet mitt. å det jeg MÅ gjøre for å si at jeg har klart 100 dagers utfordingen er 10 min aktivitet pr dag.
jeg fikk tak i en tredemølle idag. henter den ikveld eller imorra. å da blir det lettere å få til. uansett vær og form så skal jeg klare 10 min på mølla. eller 10 min styrke eller 10 min ute på tur.
Jeg har å stjelt målet til ei anna vennine. å det er 1 km tur pr dag. eller minimun 7 km pr uke. å det bør jo å gå. vist jeg likevel skal gå min 10 min på mølla vær dag. eller gå en eller anna plass 1 km pr dag. så kan nok de kombineres.
Men det er personlig utfordring.
min 100 dagers utfrodring til meg selv er min 10 min aktivitet pr dag. fra idag 4 jannuar til og med 13 april er mine 100 dager. vær dag i 100 dager.
Dere synes kanskje det høres lite ut. men dere som kjenner meg vet å om mine begrensninger. å det er jo med trim å sunnere kost at jeg håper på å bli bedre igjen. men jeg må starte forsiktig. for ellers så går jeg på en smell. å da klarer jeg iallefall ikke 100 dager..

Nytt år.. prøverør snart.. vil være lettere en jeg er nå.. men ja.. nå skal det beveges. Fikksom sakt tak i en tredel mølle idag. Jeg har en elipse maskin jeg ikke klarer å bruke. Å ei som ønsket å bytte mølla si mot elipse maskin. Så da gjør jeg det. Mølle er liksom det jeg brukte mest når jeg var på trening senter. Mannen har å begynt idag. han skal å trimme å spise sundere. så da blir det jo å mye lettere Nå skal begge skjerpe seg. Det blir hardt for min del  fordi 8 jannuar begynner jeg jo på prøverørs medesiner som jeg legger på meg av. men er ikke så ille med nesesprayen. 27 jannuar begynner jeg på sprøytene. de er verre. Får søt sug å blir hormonell av disse.. (morro.. eh..) Men jeg skal klare det. Spiste suppe til frokost idag. Blir suppe resten å. Utenom middag. Ikveld-imorra henter jeg mølla. Da skal jeg gå. så er det 100 dagers utfrordingen å det å gå min 7 km pr uke.. Jeg kan ikke begynne hardt. Så.. min 7 km tur i uka. Dvs 1 km pr dag. Eller 3 km en dag å litt slik. Man kan iallefall klare det. Kan lissom desverre ikke starte med for mye. Men nå skal jeg iallefall klare dette håper jeg.
Å så danser jeg jo på onsdager. Fra 17.30-21.30 får alltid over 10.000 skritt på den tiden. Så det vil jeg kalle trim.


da vet dere litt om meg å mine planer for starten av det nye året.
Ellers har jeg endel andre planer å for dette året. dette året skal bare bli bra. Motorsykkel lappen å motorsykkel er jo planen. må bare få fingeren ut å få lest til den hersens teorien.
Å så er det en liten trøst i bakhodet at vist det ikke går med prøverøret denne ganga heller, så blir det forhåpentligvis hund på oss.
det er liskom en liten trøst da.

Så uasnett hvordan dette året bærer seg frem mtp baby.. så har jeg en fantastisk mann som alltid er med min side. får meg til å le og bare er perfekt for meg.. jeg har en god å omtenksom familie å de beste vennene jeg kan ønske meg.. så ja.. jeg har uansett ting å se frem til :D
å det er herlig.

1 kommentar:

  1. Masse lykke til med alt og godt nyttår! Hilsen Sunniva

    SvarSlett