fredag 13. september 2013

over å ut.. IGJEN

sto opp litt sein idag. følte det å teste var helt bortkasta. å det var det. testen var negativ. jeg er ikke gravid. skal slutte med medesinene nå å bare vente på mensen. så er det nytt forsøk i oktober når neste mens igjen kommer. håper jeg iallefall at det blir nytt forsøk da. må prate med porsgrunn først.
Men.. mnd før dette forsøket fikk jeg jo el av meg selv. så lov å håpe at det går av seg selv denne mnd da hehe. men kommer ikke til å teste med el tester osv. for da blir alt bare kaos. blir mer at vi bare slapper av å ser hva som skjer liksom.
men iallefall.
Begge isbjørnene kom nok ut på søndag med de klumpene jeg så.
fy søren.. det er fælt å tenke på. jeg mistet begge to. Jeg som snakket til de elsket de fra sekundet de ble satt inn i meg.
Å så er jeg ikke mer trist en dette nÅ? men tror det er fordi det har liksom kommet på meg litt å litt. først blod, så en neg test. så det har ikke kommet som en bombe. Det går utrolig bra igrunnen. å Nå er jeg alt klar for ny runde. Jeg er så herda på dette området. jeg rammler sammen den dagen blodet kommer. Da forfaller verden å alt er galt. men så kommer jeg meg sinnsykt fort opp igjen. E4r nesten litt ille at det er slik. Tenk hvor mange mislykka forsøk vi har hatt, så mange at hjertet mitt liksom har blitt så vant til nederlagene at det bare går over så fort.
lurer jo av å til på om det kommer til å komme en mega reaksjon en gang. Men den tid den sorg. hehe..
huff..
men ja.. det er iallefall over.
Våre to isbjørner som jeg rakk å elske i 10 dager før jeg så blod, er borte. Men vi har 4 til i frysen. så vi gir ikke opp..
Takk for all støtte igjennom dette forsøket.
Kommer nok tilbake med ny oppdateringer osv når neste forsøk er igang. Nå blir det nok en litt stille mnd fra meg ang dette.

2 kommentarer:

  1. Dere er så tøffe!
    God klem <3

    Irene

    SvarSlett
  2. Huff, dette var trist... Jeg føler med dere, virkelig. Jeg skal tenke på dere fremover og håper veldig at dere lykkes i oktober.

    SvarSlett