tirsdag 16. september 2014

fra hoppende glede til stupende bekymring

det passer kanskje ikke inn her. men må spørre. er det  noen her som er fosterforeldre? vi skal jo begynne på kurs nå 13 okt. å så er jeg redd for at vi ikke blir godkjent pga min fibro.
men.. enslige blir jo godkjente. å mannen er jo ghelt frisk. så regner med at det går liksom. det sa de igår å. at til å med 100% uføre er fosterforelder alene.
så siden vi er to så bør det gå. men du vet. tankene flyr å bekrymringene kommer jo..
så.. noen som kan berolige meg..
er jo den helse attesten de skal hente fra legen jeg er bekymret for. Men snakket med legen idag. å hun sa: du har jo aldri gitt meg no grunn til å tro at du ikke kan ta deg av barn. å når jeg da sa.. nei, men er jo denne helse atesten å fibroen som bekymrer meg. da svarte hun: ja de er jo ganske strenge nå..
derfor ble jeg bekymret..
Hva tror dere?
jeg tror sånn innerst inne ikke at det er no fare. for de snakket jo om dette igår med oss. å jeg fortalte at jeg er under utpvøving for ufør. å de snakket om at det i seg selv ikke var no problem. det eneste var no med betaling osv som av å til var litt vanskelig med nav. men at det alltid ordnet seg.
men er så redd denne helse attesten kommer til å si at nei.. torunn hun er ikke egnet. eller no..
haha.. merkelig hva hjernen kan tenke..

3 kommentarer:

 1. Er sikker på at du blir godkjent! Så lenge du fikk innvilget assistert befruktning så blir du godkjent som fostermor ;)

  SvarSlett
 2. å få igjennim assistert befruktning trenger man en henvisning fra legen å en bmi under 32..
  thats that liksom..
  for fosterhjem så er det myyye krav

  SvarSlett
 3. Det går helt greit å være ufør og fostermor. Kjenner noen som er det. Det er forskjell på utbetalinger ang fosterbarn, noen ganger blir man "kjøpt" ut av arbeidslivet, det er hvis barnet krever veldig mye og trenger en omsorgsperson døgnet rundt. Er det et barn som ikke trenger mer enn vanlige barn får man satser etter alder. Hvorvidt nav bruker de pengene som inntekt og dermed reduserer andre ytelser vet jeg ikke. Men de pengene man får når man ikke er "kjøpt" ut av arbeidslivet skal jo dekke barnets behov som del av husleie, strøm, klær, fritidsaktiviteter, bhg osv så de pengene er i og for seg ingen inntekt.

  SvarSlett