fredag 16. november 2012

dommedag


Da var testen tatt. var ganske sikker på resultatet. siden det var blod igår når jeg var på do. to ganger igår var det tegn til blod når jeg var på do. så var ganske sikker på at det var over denne gangen. Øynet et lite håp når alt tegn til blod var borte idag morges. Men neida. Kjempe neg test som alltid.. Bare en liten raritet på den.. Det er tegn til en rosa strek oppe på testen. Altså i starten av plussen liksom.. Men den skal jo være blå da.. Så det betyr vel ikke noe det.. Sjokkerende lite skuffa da. Er vel pga magefølelsen har sakt dette siden mandag å i tilegg blod igår.. Men ja er jo skuffa å lei. Når blir det vår tur?


12 kommentarer:

 1. uff da..
  GOD KLEM fra Irene <3

  SvarSlett
 2. Store klemmer sendes over til dere!

  SvarSlett
 3. Det var trist å lese :(( Verden kjennes så urettferdig ut til tider!

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner deg ikke, men jeg har lest bloggen din i lang tid nå, Im ser frem til å få gravide 2 år siden.

  Jeg begynte å se etter svangerskapet mitt, og det har ikke kommer ennå. Jeg vet hvordan du føler tro meg, og det er veldig trist og frustrerende det meste av tiden. Im veldig stolt av deg som kvinne årsak du er modig og legge ut en blogg for å fortelle om dette til andre som deg, på jakt etter + , som jeg leter etter et mirakel. Jeg vil gi deg akkurat nå bare 3 råd, og jeg håper du tar dem. 1. dont fortelle alle om prosessen Jeg vet at du vil dele med kjærlighet seg, men det er mer press for deg og du bør ikke ha press eller stress. 2. du er vakker person med mye kjærlighet, ikke bare for å gi, men å motta og la alle elsker deg akkurat slik du er. 3. ta det med ro livet er ikke en lang reise nyte så mye som du kan stole på Gud fordi han aldri svikter og han vil vite når er riktig tidspunkt for deg. Vakre Angel ikke gråte for dette slå opp og husk at det er alltid en grunn for alt i sin tid barnet kommer. Du vil bli svært fornøyd snart jeg lover. Kyss.

  SvarSlett
 5. håper du forsto min norske årsak Im fra Nord-Amerika gift med en norsk, men jeg er ikke en norsk foredragsholder. jeg snakker engelsk.

  SvarSlett
 6. Trist å lese. :( Sender dere en stor klem!

  SvarSlett
 7. synes du skrev bra norks jeg Anonym.

  takk for gode ord alle sammen

  SvarSlett
 8. tusen takk Torunn, my name is Sophia =)

  SvarSlett
 9. Har du prøvd soneterapi? Har PCOS sjøl å det trur eg hjalp meg til å få det til på 3.icsi

  SvarSlett
 10. vi skal igang igjen i jannuar. venter mensen rundt ca 15,. så er det først fryseforsøk vi skal til på

  SvarSlett