torsdag 1. september 2011

Porsgrunn, tanker å føleser

Det nærmer seg dagen vi skal til forsamtale i Porsgrunn. det er så spennende å jeg kjenner meg nervøs asså. gleder meg men gruer meg å. er så spent på hva de sier ang vekta, hva mannens svømmerprøve sier, de har jo fått toppkarakter de andre gangene, men nå har han jo blitt skutt i pungen med paintball gevær, så hvem vet. huff asså..

så lurer jeg på
i brevet står det at vi skal fylle ut litt diverse, hvor lenge samboerskapet har vart, hvorlenge vi har vært prøvere osv.
å så står det: LEGG VED ET BILDE AV DERE..
whyy?? hvorfor skal vi ha med et bilde av oss?
det forstår jeg ikke helt kjenner jeg. blir super nyskjerrig på hva de skal med bilde, skal bilde av oss stå ved siden av koppen med egg å sperm i så vi på et eller anna plan kan heie? hehe
jeg har skrevet ut dette bilde:


er dette et greit bilde? er det brukbart? blir helt forvirret jeg

kjenner det er så rart å ha slike blandede følelser for det møte. det er jo dette jeg vil, det er dette vi har ønsket oss lenge, en baby, å få hjelp, men det er så skummelt på samme tid, masse hormoner, masse penger, masse jobb å styr å kjøring å hormoner, å stress å hormoner, å for å ikke snakke om hormoner, hva om det ikke klaffer? jeg blir jo et hormontroll på pergotime liksom, dette er jo litt mer heavy saker.. skummelt..

drømmermye om baby for tiden, det er jo mitt innerste ønske, å starte en familie med mannen. så håper virkelig at det skjer snart. så hvorfor er dette da så skummelt? og nervepirrende?
hmm

1 kommentar:

  1. De trenger bilde fordi de fester disse bildene av dere på "prøvrørene". Så når det befruktede egget settes inn, ser de at det er dere på bildet.

    SvarSlett