søndag 11. august 2013

en seier og et tap

da kom mensen igår. en - to dager før den skulle til å med. men men. kjedelig. men helt ok liksom.
det var j o knall kjedelig at det ikke lyktes, men duuu så morro det var å få en egg løsning av meg selv da. det er jo en kjempe seier i seg selv det :D
nå er mine to første progynova tabletter tatt og jeg skal ta en til kvelden igjen. spent på om jeg husker dette. to morgen, en kveld. å så må jeg huske å ringe porsgrunn imorra å høre hva som skjer nå.
noen her som har hatt fryse forsøk å tatt progynova? hvor lenge går man på de pillene før man er å setter inn egg?
skal det gå en mnd liksom, eller er det om ca 14 dager?
kjenner at jeg vet så lite. håper jeg blir mer klok etter sammtalen med Porgsrunn imorra. Tenker å da å spørre om å få sette inn to egg.
krysser fingrene for at jeg kan det..

2 kommentarer:

  1. Hei!

    Jeg er midt i et fryseforsøk nå, og startet på Progynova når jeg fikk mensen. Jeg gikk på det i 10 dager, og da var jeg på ultralydkontroll for å se tykkelsen av slimhinnen i livmora, og for å sjekke at ingen egg hadde utviklet seg. Dette var en fredag og da var slimhinnen på ca. 10 mm. Gynekologen var veldig fornøyd med dette, og sa at jeg kunne ha innsetting når som helst. Innsettingen ble da første ukedag, som var på mandag for en uke siden. Jeg kunne få sette inn to egg fordi de var fryst sammen. Dessverre overlevde ikke det ene, men det ble satt inn et perfekt 4-delt egg :) Så nå blir det spennende å teste om noen dager :) Lykke til med forsøket!

    SvarSlett
  2. å så spennende. skal krysse fingrene for deg. lykke til

    SvarSlett